Kafkasdiasporasi.com Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > KAFKASYA > Çeçenistan
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yevkurov üç yetkiliyi kovdu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yönetici Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 259
  Alıntı yönetici Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yevkurov üç yetkiliyi kovdu
    Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 Saat 21:50

Nazran/Ajans Kafkas - 22 Haziran’daki suikast girişimi atlatan İnguşetya Devlet Başkanı Yunusbek Yevkurov, tedavisinin ardından görevi başına döner dönmez kabineden bazı isimleri kovdu. Devlet başkanlığı basın sözcüsü Kaloy Ahilgov, Yevkurov’un dün Başbakan Yardımcısı Ruslan Tseçoyev, Konut-Kamu Hizmetleri İdaresi Başkanı Ahmed Kasiyev ve sağlık ve eğitim danışmanı Ayşat Pliyev’i görevden aldığını açıkladı. Yevkurov üç yetkilinin çalışmalarından memnun olmadığını belirterek “Görevlerini yeterince yerine getirmiyorlardı. Üç kişiyi daha fazla acıma olmayacağı konusunda uyarmıştım” dedi. Saldırının ardından görevinin başında olmadığı iki ay içinde İnguşetya’da gelişim hızının oldukça düştüğünü belirten Yevkurov, bazı bürokratlara verdiği görevlerin kaynak yetersizliği gerekçe gösterilerek yerine getirilmediğini kaydedip ekledi: “Onlara para ve her türlü gerekeni verdim, ancak durumla baş edemediler. Bu onların başında bulundukları görevi yapamayacaklarını veya çalışmak istemediklerini gösteriyor.” ÖZ/FT
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 1,031 Saniyede Yüklendi.