![]() |
KAYSERİ / PINARBAŞI / ÇERKEZ KARABOĞAZ KÖYÜ |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
baykaldi
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: KAYSERİ / PINARBAŞI / ÇERKEZ KARABOĞAZ KÖYÜGönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 04:32 |
|
selam abdullah calismalarin cok güzel tebrikler köye gidersen herkese benden selam söyle
ömer amcaya ibrahime kendine iyi bak
|
|
![]() |
|
Bekaldıko
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2008 Konum: x Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2008 Saat 17:26 |
|
Köylerin en güzeli,cennet,cennet.Seni çooook özledim.
|
|
![]() |
|
adiyejale
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2009 Saat 10:53 |
|
hakikaten güzel köy, bir aksilik çıkmaz ise bu yaz köyü ziyaret edeceğim. Abdullah selam, çalışmalara devam. BAYKALDI Mesut.
|
|
![]() |
|
nobe
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2009 Saat 16:43 |
|
acaba ismi niye aslanhable? bu aslan kim?
|
|
![]() |
|
Sümeyye
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2009 Konum: bv Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2009 Saat 19:44 |
|
Aslan köye ilk yerleşen sülalenin adı.
|
|
![]() |
|
Adnan Karaçay Şerefi
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2009 Saat 14:55 |
|
Sayın Bekaldıko
Sizinle mart seçimlerinden evel köy yardımları için epey tartışmıştık ben sizin muhtarınızı siz ise Köylere hizmet götürme birliğini suçlamışdınız Fakat ben hep ısrarla muhtarınızı hiç görmediğimi verilen malzemelerin kullanılmadığını söylüyordum ben tekrar bu dönem köyüme muhtar seçildim tabiki değerli muhtarlarımızın tercihi ilede tekrar köylere hizmet götürme birliğine seçildim siz Karaboğazlılar ise adam gibi adam seçtiniz ve köyünüzü güçlendirdiniz sağolun biz ise sizin köye epey para yardımı yapmıştık mayıs ayında fakat muhtarınız güzel çalışma yaptı parasıda yetmemişdi ben yine köyünüze bu Kasım ayında 3000 lira daha çıkarttım köy odanızın tamamlanması için yetmezse yinede çıkarırız yeterki muhtarınız bizimle irtibatlı olsun biz bu hizmeti siyasi için değil gerçekden uzunyaylayı sevdiğimiz için yaptık şu andada köyünüz 2009 yılında birlikden en çok yardım alan köy oldu ne mutlu Birde Sayın Faik Tokgözü beğenmiyordu Uzunyaylalılar buyursunlar şimdi Aziz Aksoyu beğensinler acaba sayın Aksoy seçimden bu yana hiç birliğe geldimi gelse bizde bir yüzünü görürdük buyursun Uzunyayla sayın Azizin hayrını görsün tabiki, bulabilirlerse birdaha faik Tokgözü görelim o beğenmedikleri faik haftada en az birgün birlikteydi ve Uzunyayla için mücadele ediyordu
Sayın Bekaldıko site adresini bilmediğim için köy sitenize yazdım
Hoşça kal
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |